Keuken plannen

Keuken plannen? Eenvoudig zelf thuis uw keuken plannen? Met deze tool is het mogelijk om exact in uw keukenruimte te kijken welke keukens er in passen. Gemakkelijk in uw eigen huis in uw eigen omgeving.

Bekijk de goedkoopste keukens of vraag hier de gratis keukenbrochures aan.

Keuken plannen

Voor het ontwerpen van een nieuwe keuken, of om ideeën op te doen voor uw nieuwe keuken hoeft u niet perse meer naar een keukenwinkel. Uiteraard wel als u een gedetailleerde offerte wenst of graag in contact komt om duidelijke antwoorden te krijgen. Ontwerp uw keuken thuis zelf. Eenvoudig uw keuken ontwerpen op de tablet of uw pc gewoon thuis op de bank. Ontwerp uw keuken

Keuken tekenen

keuken plannen 

Dit programma tekent razendsnel uw keuken online. U hoeft geen kennis te hebben van een nieuwe keuken. Het enige dat u nodig heeft, zijn de maten waar uw keuken in moet komen.

Zodat u uw keuken daar in kan toepassen. Eerst geeft u uw smaak te kennen, welke soort keuken er moet komen, modern, klassiek, tijdloos of design.

Vervolgens begint het programma u te vragen naar de maatvoeringen van uw muren. U kunt hier ook deuren en ramen in plaatsen.

Dan kan het ontwerpen beginnen. Het programma heeft standaard keukenkasten in verschillende maatvoeringen die u kunt plaatsen. in allerlei verschillende kleuren en varianten.

In een paar minuten heeft u uw keuken online ontworpen. U heeft dus makkelijk en snel uw perfecte keuken ontworpen. Een plus punt van het programma is dat als u klaar bent met ontwerpen dat u zoveel ideeën rijker bent.

Met uw ontwerp kunt u natuurlijk naar de toonzaal gaan en informeren of het ontwerp ook mogelijk is in uw keuken. Klik hier om uw keuken te ontwerpen.

Wilt u nog even inspiratie opdoen voordat u gaat ontwerpen? Dat kan bekijk hier de gratis keukencatalogi en ontvang talloze tips.